Bliv sygeplejerske i Den Sociale Hjemmepleje

Din hverdag vil i høj grad bestå af borgernær sygepleje, herunder sårpleje, medicindispensering og relationsarbejde. En vigtig del af dit arbejde bliver også koordinering af behandling, indlæggelser og udskrivelse på tværs af forskellige sektorer.

En hverdag hos os er meningsfuld og fagligt udviklende. Hver dag er forskellig og tempoet kan til tider være højt, men du kan være sikker på at vi er fælles om opgaverne og finder sammen de bedst mulige løsninger. Det er vigtigt, at alle går glade hjem fra arbejde med en rar følelse af at have været med til at gøre en forskel for nogen, der har brug for vores faglige ekspertise og hjælp.

Den Sociale Hjemmepleje er for borgere i Københavns Kommune mellem 18 og 65 år

I den sociale hjemmepleje giver vi hjælp og støtte til udsatte og sårbare københavnere i alderen 18-65 år i deres eget hjem. Borgerne har både somatiske, og psykiatriske problemstillinger samt sociale udfordringer, som kan være kombineret med et misbrug.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe borgerne med at skabe et godt liv ved at give dem mulighed for at udvikle sig og bruge egne ressourcer til at leve et tilfredsstillende og meningsfuldt liv på deres præmisser. Det gør vi ved at møde borgerne med respekt, ligeværd og gennem dialog. Samtidig bidrager vi som sygeplejersker i Den Sociale Hjemmepleje til at mindske den ulighed i sundhed, der kan være i denne målgruppe.

Har du spørgsmål om arbejdet som sygeplejerske i Den Sociale Hjemmepleje? Kontakt:

Winnie Louise Sterndorff

Rekrutteringskonsulent

Den Sociale Hjemmepleje, Socialforvaltningen

Billede
Medarbejder i Den Sociale Hjemmepleje med borgerens medicin i hånden

Som sygeplejerske hos os vil du:

Vis alle

Få arbejdsopgaver, der gør en forskel

  • Få en hverdag hvor du kan bruge alle aspekter af din faglighed i arbejdet med at gøre en forskel for de udsatte og sårbare københavnere, der har allermest brug for hjælp og støtte.
  • Blive en del af et fast team ud fra en geografisk opdeling med fælles fast tilknytning til de borgere, der bor det pågældende område.

Blive en del af et fagligt og socialt fællesskab, der sikrer vidensdeling

  • Bliv en del af en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der er fokus på fællesskab og vidensdeling på tværs.
  • Vær en del af og bidrage til et dygtigt og ambitiøst sygeplejefagligt team.
  • Få faglig kompetenceudvikling og udvikling af sygeplejeopgaver, bl.a. via undervisning fra eksterne undervisere og samarbejdspartnere.

Få kollegaer og ledelse, der har fokus på et godt arbejdsliv

  • Få en nærværende, anerkendende og tydelige ledelse, der har fokus på din trivsel og arbejdsmiljøet.
  • Få medindflydelse på tilrettelæggelsen af vagtplaner.
  • Få fleksibiliteten til en spændende karriere og tid til familieliv.
  • Bliv en del af et socialt fællesskab med engagerede, søde og imødekommende kollegaer, hvor det daglige humør er højt.

Og få stillet tjenestecykel, uniform og overtøj til al slags vejr til rådighed. Skal du køre længere ture, stiller vi elcykler og -biler med GPS til din rådighed.

Billede
Medarbejder på cykel